Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Engelstalige dienst in Julianakerk

Engelstalige dienst in Julianakerk

Vandaag wordt in de Julianakerk een Engelstalige kerkdienst gehouden. In deze dienst hoopt de Amerikaanse ds. H. Hofman voor te gaan. Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen.

Weet u mensen in uw omgeving die u kunt uitnodigen voor deze Engelstalige dienst? Het is fijn als u samen met uw gast(en) de dienst bezoekt. We hopen op een goede opkomst van zowel Nederlands- als Engelstaligen!

Afbeelding: Julianakerk

Wanneer?
8 december 2019 van 14.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Julianakerk, Mauritsweg 286
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.