Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Hof Plein

Open Hof Plein

De Open Hof gemeente is actief in de buurt. Aangezien Sterrenburg de 'thuislocatie' van de gemeente is concentreren de activiteiten zich in deze wijk. 

Er is wekelijks op dinsdagmiddag - behalve tijdens de schoolvakanties - een inloopmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. Er vinden allerlei activiteiten plaats die behulpzaam kunnen zijn in het dageljjks leven. Een taalhoek om beter Nederlands te leren spreken, een creatieve hoek, een beweeguurtje, kortom voor elk wat wils.

Wanneer?
Van 1 oktober 2019 14.00 uur tot 17 december 2019 17.00 uur
Organisator
Nederlands Gereformeerde Kerk
Locatie:
Open Hof, Herschelstraat 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.