Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandeling Wintervogels

Wandeling Wintervogels

Vandaag kan iedereen weer meewandelen op de Hoge Biezenplaat in Dordrecht. Dit unieke natuurgebied is normaal niet toegankelijk maar het IVN kan hier een paar keer per jaar een wandeling organiseren.

We struinen door een stukje ruige natuur: langs rietland en door een wilgenvloedbos. We vertrekken om 8.00 uur, vanaf de parkeerplaats aan de Oude Veerweg, bij paviljoen “De Viersprong”. Omdat de brug op de Noorderelsweg over de Middenels nog afgesloten zal zijn, is het voor mensen die per fiets willen komen misschien handig om bij het Johan Vis gemaal bij de westhaven bij de wandeling aan te sluiten.

De wandelingen op de Hoge Biezenplaat duren meestal ruim 2 uur. Halverwege de wandeling is er tijd voor een kop koffie in de oude Griendwerkerskeet. De deelname is gratis en kinderen die van de natuur en een spannende wandeling houden zijn welkom.Laarzen of stevige waterdichte schoenen worden aanbevolen. De wandeling wordt begeleid door de natuurgidsen van het IVN.

Wanneer?
4 januari 2020 van 08.00 tot 10.30 uur
Organisator
IVN Dordrecht
Locatie:
Taankade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.