Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het ‘Vragen(v)uurtje voor ouders van Denkers en Donders’

Het ‘Vragen(v)uurtje voor ouders van Denkers en Donders’

Ouders die vragen hebben over opvoeding, gedrag en ontwikkeling van hun kind kunnen vanaf januari terecht in De Stadsbibliotheek in Dordrecht. Tijdens dit laagdrempelige vragen(v)uurtje is er gelegenheid om te overleggen met andere opvoeders, kun je vragen stellen, ontmoeten en inspireren…

Het ‘Vragen(v)uurtje voor ouders van Denkers en Donders’ is een initiatief van Leonie Kooiman van Kindercoach Drechtsteden.
“Opvoeden is een uitdaging! Meestal gaat het allemaal goed maar er zijn ook momenten dat je als ouder vragen hebt. Dit geldt voor alle ouders. We kunnen een hoop op internet en in boeken vinden maar we kunnen ook zo veel van elkaar leren. Tijdens deze ochtend is er gelegenheid om op een laagdrempelige manier vragen te stellen, naar elkaar te luisteren, te overleggen en te brainstormen. Deze ochtend is niet om je te vertellen hoe het moet, maar om te horen hoe het ook kan. Een ochtend vol inspiratie, praktische tips en eyeopeners.”

Wanneer: Iedere 1e dinsdag van de maand, van 10.30-12.00 uur.
Waar: Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Entree is gratis
Meer informatie: www.kindercoachdrechtsteden.nl

Wanneer?
7 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Leonie Kooiman van Kindercoach Drechtsteden
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.