Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Alphacursus (Land van Valk)

Start Alphacursus (Land van Valk)

Een zoektocht naar 'Is er meer?'
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Dordrecht wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In januari 2020 gaan er in Dordrecht 3 nieuwe Alpha cursussen van start
In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoud. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en wordt aangeboden op de volgende drie locaties:
• Alpha Krispijn & Sterrenburg, start dinsdag 14 januari, 19.00-21.30 uur
• Alpha Land van Valk, start woensdag 15 januari, 19.00-21.30 uur
• Alpha Centrum, start donderdag 16 januari, 19.00-21.30 uur

Of je nu jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Alpha in Dordt via alpha@missiedordt.nl  of tel. 06-28196630

Kkijk voor verhalen van Alpha-deelnemers eens op www.alpha-cursus.nl

Wanneer?
15 januari 2020 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Missie Dordt
06-28196630
alpha@missiedordt.nl
Locatie:
Eljakim, Jan Lighthartlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.