Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Humanitas

Koffie met... Humanitas

Koffie met...
Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Humanitas
Heeft jouw gezin te maken met een of meer jeugdzorg hulpverleners? Dan kun je een steuntje in de rug gebruiken. De vrijwilligers van Humanitas Wel Thuis zijn er voor jou en je gezin de deze moeilijke situatie. De vrijwilliger is geen hulplener, maar biedt steun waar jouw gezin dat nodig heeft.


Praktische informatie
Tijd: 10:30 - 11:30 uur
Locatie: Bibliotheek Stadspolders Dordrecht
Toegang: gratis

Wanneer?
15 januari 2020 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.