Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesfeestje Boeven vangen (2-8 jaar)

Voorleesfeestje Boeven vangen (2-8 jaar)

Vandaag is er een Voorleesfeestje in het Onderwijsmuseum.Iedereen is weleens een boef. Maar wat gebeurt er met echt stoute boeven? Dan komt de politie. De politie brengt de boeven naar het politiebureau. Voorlezers van Stichting Voorlezen lezen verhalen en gedichten voor. Na het voorlezen doen we een leuke activiteit.

Kinderen (2 tot 8 jaar) en hun ouders zijn van harte welkom. Alle kinderen mogen na afloop een boek kiezen uit de Boekenkast.

Entree € 2,50 per gezin. Stuur een mail naar info@voorlezen.org en schrijf erbij met hoeveel kinderen en volwassenen je komt.

Poster: Stichting Voorlezen

Wanneer?
18 januari 2020 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Stichting Voorlezen
info@voorlezen.org
Locatie:
Onderwijsmuseum, Burgemeester de Raadtsingel 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.