Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kick-off Cycle for Hope

Kick-off Cycle for Hope

Door fietsevenementen samen vechten tegen verslaving.
Dat is het uitgangspunt van Cycle for Hope. Ook in 2020 staan er weer een aantal uitdagende evenementen op de planning. Nieuwsgierig of van plan om mee te doen? Kom dan naar de Kick-off!

Fiets jij dit jaar mee met één van de tochten van Cycle for Hope? Of ben je geïnteresseerd en nog in dubio of je mee gaat doen? Kom dan naar de openingsavond van editie 2020! Hoor alle ins en outs over de tochten, ontmoet de andere deelnemers en stel je vragen aan de crew. Meld je aan via de website

Wanneer?
28 januari 2020 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Cycle for Hope
info@cycleforhope.nl
Locatie:
MCC-gebouw, De Hoop, Provincialeweg 122
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.