Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintertour zanger-pianist Roon Staal

Wintertour zanger-pianist Roon Staal

Na zijn kerst tour in december speelt zanger- pianist Roon Staal tijdens de wintertour o.a. het bekendere werk van zijn, inmiddels, 11 albums. Tijdens deze tour van 29 januari t/m 23 februari 2020 doet hij in totaal 17 locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me 'Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Het concert te Dordrecht in de Oud Katholieke Kerk Maria Maior vindt plaats op woensdag 29 januari 2020. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Alle informatie m.b.t. de winter tour en het concert te Dordrecht kunt u vinden op de website. Tickets kosten Euro 17,50 pst. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992.

Foto: Universal Journey - Roon Staal

Wanneer?
29 januari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Roon Staal
Locatie:
in de Oud Katholieke Kerk Maria Maior, Voorstraat 118
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.