Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ladiesnight met Marije van den Berg - I'll carry you

Ladiesnight met Marije van den Berg -  I'll carry you

Op donderdagavond 30 januari is er een Ladiesnight bij De Hoop in Dordrecht met schrijver en spreker Marije van den Berg en zangeres Elise Mannah. Vanaf 19:00 uur staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Ook is er de mogelijkheid om te shoppen bij leuke kraampjes.

De avond begint om 19.30 uuur met het optreden van Elise Mannah.
Daarna is het woord aan Marije van den Berg. Zij zal spreken over het thema I'll carry you!

Marije: "Dat is zo’n prachtige belofte van God: 'Ik ZAL je dragen'. Of er nu momenten zijn in mijn leven dat ik vol in het leven sta en alles me toelacht, of dat het leven me zwaar valt en ik niet de kracht heb om door te gaan. In beide uitersten is God Degene die belooft dat Hij met ons is, alle dagen tot aan de voleinding van de wereld. Tijdens de Ladiesnight zullen we het over dit spannende thema nadenken. Ben jij er ook bij?"

Programma
19:00 uur   Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers. Shopping geopend
19:30 uur  Start ladiesnight met muziek
19:45 uur  spreekster Marije van den Berg
20:30 uur  Pauze met stands
21:00 uur  Vervolg lezing Marije van den Berg
21:30 uur  getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur  Wat drinken en nagenieten in de foyer

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met boeken, mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

En verder…
De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Inspirerende avond
Het belooft een gezellige avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze inspirerende avond! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee, want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

Kosten:                € 10,- p.p. (= incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Aanmelden:        Vóór 29 januari via de website van Event Brite

Wanneer?
30 januari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vrouwen lopen voor vrouwen
Locatie:
Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.