Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bibelot x DOOR

 Bibelot x DOOR

Bibelot en DOOR presenteren samen een concertreeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: LONE WOLF en the Windowsill.

Lone Wolf
Punk is dead? Ben je gek. LONE WOLF ramt sinds 2016 op de deur van de Nederlandse punk rock scene. De band mixt punk rock invloeden met elementen uit indie en fuzzy garage rock. Het podium werd al gedeeld met Descendents, CJ Ramone, The Queers en Get Dead. Nu is het tijd voor een eigen tour. Vuisten in de lucht en meeschreeuwen dus.

The Windowsill
De tijden dat Marien Nicotine stad en land afreist als gitarist van de legendarische punkband The Apers liggen ver achter hem. In de plaats kwam een baan met verantwoordelijkheid en een druk gezinsleven. Maar de drang om muziek te maken blijft te groot. De bandleden van The Aspers worden bij elkaar geraapt en de voormalige gitarist van de Acceleretors wordt opgetrommeld. De rauwe punk en fuck het systeem-attitude maakt plaats voor een lekkere office rock. Dordrecht bereid je voor om uit je stropdas geblazen te worden door deze kantoor rockers.

Zaal open 20:00 | Aanvang 21:00 uur | Entree: gratis


InDOOR Wonderland
Vanaf dit jaar zullen we de Bibelot x DOOR afsluiten met een dansavond.
De DJ, A certain Eric, draait de beste indie nummers. Geen classicrock, disco, house of metal maar het beste van al die leuke eigenwijze bandjes in de wereld. Uit Nederland maar ook uit Zuid-Korea, Spanje, Rusland, Scandinavië en natuurlijk Engeland en Amerika.

Aanvang 23:00 uur | Entree: gratis

Wanneer?
1 februari 2020 van 20.30 tot 23.30 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.