Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Poëzie aanzet in de Stadsbibliotheek

Poëzie aanzet in de Stadsbibliotheek

Eten verbindt. Taal verbindt. Dat is algemeen bekend. Een combinatie van die twee is dan de ultieme verbinder tussen mensen. Daarom organiseert de Bibliotheek AanZet regelmatig taalactiviteiten waarbij er gegeten mag worden! Op zaterdag 1 februari kun je aanschuiven bij het Voorleesontbijt voor volwassenen. Daarna nog honger naar meer? Lunch dan mee bij Poëzie aanzet.

Poëzie aanzet
Liefhebbers van poëzie zijn van 12.00 tot 13.30 uur van harte welkom bij Poëzie aanzet. Luister naar mooie, grappige en bijzondere voordrachten en geniet van een lekkere lunch. En wie weet gooi je er zelf ook nog een gedichtje uit? De toegang is €10,-.

Aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Praktische informatie
Wat:  Verhalen & eten in de Stadsbibliotheek
Wanneer: Zaterdag 1 februari
  Voorleesontbijt voor volwassenen
  09.00 tot 10.30 uur
  Poëzie aanzet
  12.00 – 13.30 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht

Wanneer?
1 februari 2020 van 12.00 tot 13.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.