Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verhalen & eten in de Stadsbibliotheek

Verhalen & eten in de Stadsbibliotheek

Eten verbindt. Taal verbindt. Dat is algemeen bekend. Een combinatie van die twee is dan de ultieme verbinder tussen mensen. Daarom organiseert de Bibliotheek AanZet regelmatig taalactiviteiten waarbij er gegeten mag worden! Op zaterdag 1 februari kun je aanschuiven bij het Voorleesontbijt voor volwassenen.

Voorlezen is niet alleen leuk voor de allerkleinsten. Ook voor volwassenen is het heel goed en gezellig. Van 09.00 tot 10.30 uur kun je daarom luisteren naar een mooi verhaal van onze VoorleesHelden. Onder het genot van een ontbijtje van café Americain. Het ontbijt start om 09.00 uur. De toegang is €5,-.

Aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Praktische informatie
Wat:  Verhalen & eten in de Stadsbibliotheek
Wanneer: Zaterdag 1 februari
  Voorleesontbijt voor volwassenen
  09.00 tot 10.30
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht

Wanneer?
1 februari 2020 van 09.00 tot 10.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.