Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening tentoonstelling: Written Water

Opening tentoonstelling: Written Water

Written Water is een Land Art Gedicht, geschreven in het landschap. Het gedicht zie je verdwijnen in het landschap, het wordt een met het landschap. In de natuur veranderd alles, soms dagelijks, soms jaarlijks, soms blijft het langer staan. De veranderingen kunnen groot zijn of soms haast niet te zien. Al die natuurlijke vergankelijkheid komt weer terug in andere vorm, een voedingsbodem voor alles wat blijft.

Op zondag 2 februari geeft de LandArtist een voordracht van een nieuw gedicht over Written Water, terwijl je op de achtergrond het origineel gedicht ziet verdwijnen. De tentoonstelling is de documentatie van het Land Art Gedicht, met foto’s en film. Het gedicht speelt met woorden in het Engels en in het Nederlands, terwijl de foto’s spelen met het licht en onze waarnemingen. De LandArtist is geboren en getogen in Dordrecht. Als schippersdochter dwaalde ze over de rivieren en vandaar uit ging ze naar New South Wales, Australië naar Pembrokeshire, Old South Wales, V.K. en even langs Portugal om tenslotte weer terug te komen in Holland. In die verdwenen jaren heeft ze verschillende grote en kleine Land Art projecten gedaan.

Aanvang 15:00 uur | Entree: gratis

Na de opening is de expositie Written Water, 3 weken lang te bezichtigen tijdens openingstijden

Wanneer?
2 februari 2020 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.