Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Latin in Post

Latin in Post

Op de tweede dag van de tweede maand kun je het weekend dansend afsluiten in Restaurant Post
Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen. Dit keer met de mogelijkheid van een Salsa workshop en een Salsa party. De workshop en party zijn gratis toegankelijk. Wil je ook dineren? Voor menu, prijs en reserveren kijk op de website

Workshop: Dansschool SalsaSamen
Muziek: DJ Pedro Pagano

Gezelligheid Prioriteit. SAMEN... veel gezelliger!
Neem je vrienden en familie mee. Dansen hoeft niet per se
Gratis parkeren en gratis entree. Wees welkom en beleef mee!

Wanneer?
Van 2 februari 2020 19.00 uur tot 3 februari 2020 00.00 uur
Organisator
Latin CLub
06-18070020
latinclubevents@gmail.com
Locatie:
Restaurant Post, Johan de Wittstraat 128
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.