Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Drive-In Stadsbibliotheek

Baby Drive-In Stadsbibliotheek

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot. 

Maak van je baby een boekenwurm
Dat voorlezen goed is voor de taalontwikkeling van je kindje hoor je misschien niet voor het eerst. Maar hoe lees je nu het beste voor aan een baby of dreumes? En welke boekjes zijn geschikt voor jou kind? Want niet alleen leeftijd speelt een rol. Ook het karakter en de interesses van kinderen zijn enorm belangrijk. Het zijn tenslotte net mensen… Op woensdag 5 februari ontdek je samen met onze consulent dé perfecte match voor jouw kindje. Zien we jou en je kleintje in de bibliotheek van 10.15 tot 11.15 uur?

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, Maak van je baby een boekenwurm
Wanneer: Woensdag 5 februari, 10.15 tot 11.15 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
5 februari 2020 van 10.15 tot 11.15 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.