Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wereldkankerdag - Open les Taoist tai chi

Wereldkankerdag - Open les Taoist tai chi

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker op iemands leven. Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland organiseert daarom in Dordrecht op donderdag 6 februari een tai chi les waar (ex)kankerpatienten welkom zijn. Er is uitleg over hoe tai chi kan helpen om te gaan met de gevolgen van kanker en er is gelegenheid om tai chi oefeningen te proberen. De les wordt gegeven in gymzaal Spirea om 20.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom, ook mensen die niet met kanker te maken hebben gehad.

Kanker zet je wereld op z’n kop
Tijdens de behandeling kan tai chi helpen om sterker en flexibeler te worden en meer energie te krijgen. Maar ook na de behandeling kan tai chi helpen om te gaan met klachten zoals vermoeidheid, angst voor terugkeer van de ziekte, oedeemvorming en verminderde concentratie.

Voor iedereen geschikt
Taoist Tai Chi™ beoefening helpt om een manier te vinden om pijn te verminderen, vitaliteit te vergroten en mobiliteit en functioneren te verbeteren. De langzaam uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Voor degenen met verminderde mobiliteit kunnen de bewegingen zo nodig worden aangepast. Bel voor meer informatie 0492-769032 of kijk op www.taoisttaichi.org/nl/events/omgaanmetkanker/

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 31 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Iedere deelnemer is welkom in alle leslocaties, zonder extra kosten. Dit geeft de mogelijkheid om meerdere keren per week te oefenen.

Wanneer?
6 februari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland
Locatie:
in gymzaal Spirea, Spirea 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.