Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proeverij SMOOK 1220

Proeverij SMOOK 1220

Stadsbrouwerij Dordrecht nodigt inwoners van Dordrecht uit voor een gratis proeverij in de eigen brouwerij. Dit jaar is het 800 jaar geleden dat Dordrecht stadsrechten kreeg. Ter gelegenheid hiervan brouwt de Stadsbrouwerij een speciaal biertje: SMOOK 1220.

SMOOK de smaeck van Dordt 1220, is een uniek bier met een karakteristieke smaak en geur. Het bier roept associaties op met het Dordrecht van 1220. 


Sinds 2006 worden de Schapenkopje-bieren van Stadsbrouwerij Dordrecht door vrijwilligers en stagiaires ambachtelijk gebrouwen. Blond, Amber, Dubbel en Triepel 1433 zijn het gehele jaar te krijgen. In het najaar wordt een beperkte hoeveelheid Bock gemaakt. Smook is een gelegenheidsbier en zal alléén in 2020 verkrijgbaar zijn

Poster: Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht

Wanneer?
8 februari 2020 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stadsbrouwerij Dordrecht
Locatie:
Buddingh'plein 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.