Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt Wielwijk

Rommelmarkt Wielwijk

Houd u van snuffelen, koopjes, antieke spulletjes, dan bent u zaterdag 8 februari in wijkcentrum De Admiraal op het goede adres. Er is weer rommelmarkt! Kom kopen, verkopen of gewoon gezellig een kopje koffie drinken. Het draait deze zaterdagochtend namelijk vooral om de gezelligheid.

De rommelmarkt vindt plaats tussen 9.00 en 12.00 uur. Er zijn tafels vol leuke spullen voor de koopjesjagers, mensen met een kleine beurs en/ of voor liefhebbers van oude spullen. Er wordt van alles gekocht, zoals speelgoed, servies en handgemaakte spullen.

Wilt u zelf spullen verkopen?
U kunt vanaf maandag 27 januari (tot vrijdag 7 februari ) een tafel reserveren aan de balie van De Admiraal voor € 3,- per tafel. (Max. 2 tafels per persoon.)

Wanneer?
8 februari 2020 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Buurtwerk Dordrecht West
078 6179207
marijke.philippus@meeplus.nl
Locatie:
Wijkcentrum de Admiraal, Admiraalsplein 168
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.