Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Johan den Hoedt en André de Jager in concert

Johan den Hoedt en André de Jager in concert

Vanmiddag wordt er een orgelrecital gehouden in kerkgebouw ‘de Wijnstok’
Johan den Hoedt, organist van deze kerk, is enkele jaren geleden een concertserie gestart in deze kerk.

Tijdens het concert van 8 februari 2020 wordt het hoofdorgel bespeeld. De muzikale vrienden Johan en André zijn muzikaal zeer actief in de regio. Johan en André treden ook regelmatig samen op. Johan en André spelen afwisselende orgelwerken waarin u alle facetten van de orgels krijgt te horen. Ook is het bijzonder dat Johan een werk van André hoopt uit te voeren wat op 8 februari 2020 voor het eerst te horen is.

Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en de schitterende instrumenten, maar vooral ook door het fraaie programma en de humoreske toelichtingen, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn. Laat u verrassen door de afwisseling en de fraaie orgelklanken.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.
De aanvang van het concert is 15:00 uur. De deur is open om 14:30 uur.
De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.
U kunt parkeren gratis op het parkeerterrein voor de kerk.

Wanneer?
8 februari 2020 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Johan den Hoedt
Locatie:
De Wijnstok, Dubbelsteijnlaan West 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.