Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontbijt in jouw wijk

Ontbijt in jouw wijk

De PvdA fractie organiseert voor de 2e keer een Wijkontbijt. Dit keer in De Buitenwacht in Krispijn. En wel op vrijdagochtend 14 februari, op Valentijnsdag.

Het eerste Wijkontbijt was in de Crabbehoeve. Daar bleek hoe groot de behoefte is bij de aanwezigen aan kontakt, aan praten met elkaar en praten over de wijk. Vooral de activiteiten die georganiseerd worden door de bewoners zelf, maar ook de buurtcentra, zoals in Crabbehof, de Crabbehoeve en Trefpunt De Nieuwe Stoof, spreken bijzonder aan. Vooral op stap gaan met elkaar, bewegen met elkaar, cursussen volgen etc. zijn heel erg in trek.

Voor de PvdA is het heel duidelijk en belangrijk: buurtcentra moeten er zijn in de wijken en er blijven. Vaste ontmoetingspunten in wijken zijn nodig.

Op vrijdagochtend 14 februari zijn we met het Wijkontbijt in De Buitenwacht, in Krispijn. Omdat het Valentijsdag is, doen we dan ook iets extra’s. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@pvdadordrecht.nl en via De Buitenwacht.  Je hoeft niet perse in Krispijn te wonen. Belangstelling voor de wijk en voor elkaar is prima.

De PvdA fractie gaat door middel van de gesprekken met bewoners en ondernemers in de wijken punten oppakken: zoals zwerfafval, lawaaioverlast, verkeersoverlast, wachtlijsten bij Sociaal Wijkteams, etc. Maar ook vertellen bewoners en ondernemers wat er juist zo aantrekkelijk is aan hun wijk.

Wanneer?
14 februari 2020 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
PvdA Dordrecht
info@pvdadordrecht.nl
Locatie:
in de Buitenwacht, Bosboom-Toussaintstraat 67
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.