Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikantendag Popworks 2020 in Popcentrale

Muzikantendag Popworks 2020 in Popcentrale

Ben jij muzikant en zou jij je muziek tot een hoger niveau willen tillen? Kom dan 16 februari naar Popworks 2020 in Popcentrale. Van workshops over songwriting tot couch talks met o.a. Joey de Boer (Delain), Angelo Pertijs (boeker bij Agents After All).

In samenwerking met ToBe en Bibelot organiseert Popcentrale dit jaar een muzikantendag, om Dordts talent een steun in de rug te geven. Voor antwoord op de vragen als: Waarom speel jij deze zomer niet op Lowlands? Wat moet je allemaal zelf kunnen als artiest en wanneer ga je op zoek naar ondersteuning van buitenaf? Want zelfs als je dénkt dat je alles weet, valt er altijd nog wat te leren.

De sessies
On the Couch-sessie met Angelo Pertijs (boeker bij Agents After All). Joey de Boer (drummer Delain) Een ongelooflijk succesverhaal waar we uren naar kunnen luisteren. Maar is een world tour écht zo leuk als het lijkt? On the Couch-sessie met Immanuel Spoor (eigenaar en boeker On Track Agency, o.a. De Likt en Het Gezelschap). social media workshop met kunstenares en influencer Mignon Nusteling, productieworkshop met Keymusic, songwriting workshop met singer-songwriter Laura Overbeeke, een kijkje in de Pro-Sound-studio en nog veel meer.

Gratis toegang

Afbeelding: Popcentrale - Muzikantendag Popworks 2020

Wanneer?
16 februari 2020 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Popcentrale
088-8885350
info@popcentrale.nl
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.