Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lofprijsavond

Lofprijsavond

U bent van harte welkom op de lofprijsavond bij De Hoop. Jarno van Dijk gaat in op het thema: ‘Zou voor de Here iets te Wonderlijk zijn?’ Hij baseert zich hierbij op Genesis 18:14, Psalm 118:23 en Jeremia 32:27.

Op de lofprijsavond zingen we met elkaar tot eer van God. Een spreker houdt aan de hand van een thema een korte overdenking, een cliënt doet zijn verhaal en aan het eind van de avond wordt er gebeden.

De lofprijsavond worden bezocht door cliënten en medewerkers van De Hoop, hun familie, vrienden en verder ieder die wil. Kortom, iedereen is welkom! De toegang is gratis; er is wel een collecte. We beginnen om 20:00 uur, maar de inloop is vanaf 19:30 uur.

Wanneer?
16 februari 2020 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Vrienden van de Hoop
Locatie:
Provincialeweg 122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.