Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hormonale therapie bij borstkanker

Hormonale therapie bij borstkanker

Hormonale therapie bij borstkanker, niet ‘zomaar een pilletje’!

Woensdag 19 februari 2020
19.30 tot 21.00 uur (deuren open 19.15)
Inloophuis Helianthus, Singel 28, Dordrecht

Bij hormonale therapie moet u dagelijks medicijnen slikken. Dit kan ingrijpend zijn. Het is niet zomaar ‘elke dag een pilletje’. Uit ervaringen met het spreekuur hormonale therapie in het Albert Schweitzer ziekenhuis blijkt dat de bijwerkingen soms best fors zijn.

Tijdens deze informatieavond geeft Jos Kitzen, oncoloog samen met Paola Offerman, oncologieverpleegkundige uitleg over hormoongevoelige borstkanker en vertelt hij hoe hormonale therapie werkt. Ook wordt er gesproken over hoe u bijwerkingen leert erkennen en herkennen. Na afloop weet u beter wat u kunt verwachten aan bijwerkingen en hoe u hiermee om kunt gaan.

De informatieavond is bedoeld voor alle vrouwen en mannen en hun naasten die in verband met hormoongevoelige borstkanker worden behandeld met hormonale therapie. Aanmelden kan via de website

Wanneer?
19 februari 2020 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.