Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fi­nan­ci­eel Vei­lig 55+

Fi­nan­ci­eel Vei­lig 55+

Veel mensen worden vroeg of laat afhankelijk. Op huishoudelijk, maar ook op financieel gebied. Helaas wordt hier soms misbruik van gemaakt. Bijvoorbeeld bij het pinnen of internetbankieren. Ontdek hoe je gevaren herkent en financieel misbruik kunt voorkomen.

Voor iedereen vanaf 55 jaar.
In samenwerking met Indigo Zuid-Holland en Veilig Thuis.
Aanmelden kan door te mailen naar secretariaat@indigozhz.nl of bel 088 4050607.

Entree is gratis.

Wanneer?
24 februari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.