Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Snelcursus schaatsen (3 dagen)

Start Snelcursus schaatsen (3 dagen)

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie van  25 t/m 27 februari van 9.00-10.30 uur op de Sportboulevard. In deze cursus van 3 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden en maak je kennis met de verplichte elementen uit de tv serie Dancing on Ice.

Schaatsen zijn te huur bij de vereniging.
De prijs voor  de cursus van  3 dagen van 9.30-10.00 uur bedraagt € 55,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname.

Informatie en inschrijven op www.ddd-kunstrijden.nl

Wil je wekelijks lessen volgen dan biedt de vereniging een gratis proefles aan.

Foto: H. Zock – schaatslessen op de Dordtse Sportboulevard

Wanneer?
25 februari 2020 van 09.00 tot 10.30 uur
Organisator
Kunstschaatsvereniging DDD
Locatie:
Fanny Blankers-Koenweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.