Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Weizigt Woensdag #2: Kom knutselen!

Weizigt Woensdag #2: Kom knutselen!

Duurzaamheidscentrum Weizigt organiseert op elke eerste woensdag van de maand ‘Weizigt Woensdag’. Op die woensdagmiddagen van 14.00 - 15.30 uur is er een leuke activiteit voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar.

We gaan deze Weizigt Woensdag lekker knutselen met wc-rolletjes en vloeipapier! Maak hiervan een fleurige bloem of juist een stoere auto of snelle raket. Als je thuis nog wc-rolletjes of keukenrollen hebt, zijn die zeker welkom. Breng vooral mee!

Aanmelden is niet nodig. Kom gezellig langs en zoek een plekje bij Weizigt Woensdag!

Deze middag wordt begeleid door medewerkers en/of vrijwilligers van Duurzaamheidscentrum Weizigt.

Wanneer?
26 februari 2020 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.