Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Excentrieke Einzelgänger - Arie Wols

Expositie Excentrieke Einzelgänger - Arie Wols

Vanaf 4 januari t/m 28 februari is er weer een expositie te zien in WG Galerie. WG Galerie neemt u mee naar de bijzondere portretten wandeling door het leven van Arie Wols †. Een “Excentrieke Einzelgänger” was hij in hart en nieren. De Meet and Greet met zijn vrienden is op 5 januari om 15.00 uur. U bent van harte welkom!

Uit de catalogus van Arie Wols “Excentrieke einzelgänger”
“Creativiteit is als water, het is altijd in beweging”, is een citaat dat ik tegen kom in een oude notitie. Is het een uitspraak van Wols? (1945-1998) Die aldoor in beweging is en scheppend en schilderderd het ene werk na het andere maakt. Met grote variëteit. Met zelfspot soms, ijdelheid ook. Met een ideeënrijkdom die tot fraaie, maar bizarre landschappen leidt. (Citaat Gertjan Kleinpaste)
Wat is de achterliggende reden van de enorme hoeveelheid zelfportretten, was hij zo ijdel, kwam hij tot zelfonderzoek, zocht hij zelfbevestiging? (Citaat Marianne Gravendeel)


WG Galerie is open op zaterdagen en zondagen en op afspraak.

Wanneer?
Van 4 januari 2020 12.00 uur tot 28 februari 2020 17.00 uur
Organisator
WG Galerie
wilmageerts@live.com
Locatie:
Aardappelmarkt 15
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.