Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koorconcert vanuit de Trinitatiskapel

Koorconcert vanuit de Trinitatiskapel

Deze zaterdagmiddag hoort u gospelkoor ‘Jesslyn’ o.l.v. top dirigente Ilona Van Grondelle – de Kievit. Naast dirigente is Ilona ook een klassiek geschoolde mezzo – sopraan. Het koor brengt een afwisselend programma van mooie aansprekende gospelsongs. Het koor wordt begeleid door pianist Johan den Hoedt en violiste en sopraan Alisa van Dijk.


Foto: Alisa van Dijk

Naast koorzang hoort u deze middag ook ter afwisseling solo’s van Alisa samen met Ilona en Johan. Het concert is het tweede concert in de concertserie 2020 van Alisa van Dijk in de Trinitatiskapel. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje in de ‘Kosterij’.

De aanvang van het concert is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten en voor de musici.

Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.
Voor meer info: www.alisavandijk.nl.

Wanneer?
29 februari 2020 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Alisa van Dijk
Locatie:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.