Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Drive-In over interactief voorlezen in de stadsbibliotheek

Baby Drive-In over interactief voorlezen in de stadsbibliotheek

Duik in de wereld van boekjes, liedjes en spelletjes
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Interactief voorlezen
Bij deze Baby Drive-In ontdek je hoe je een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van je kleintje. Maar welke boekjes kan je al met je baby lezen? Bibliotheekconsulente Ellen van Eijmeren weet hier veel over te vertellen. Entree is gratis.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in
Wanneer: vrijdag 6 maart, van 10.15 – 11.15 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
6 maart 2020 van 10.15 tot 11.15 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.