Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zorgboerderij De Zuidpunt in Open Huis Ontmoetingskerk

Zorgboerderij De Zuidpunt in Open Huis Ontmoetingskerk

Vandaag is er Open Huis in de Ontmoetingskerk, waarin Gerrit Jan van der Kolm en Corstiaan den Boer een presentatie geven over De Zorgboerderij.

Op het zuidelijkste puntje van het Eiland van Dordrecht ligt een akkerbouwbedrijf. Dit bedrijf van Corstiaan en Johanna den Boer heet dan ook heel toepasselijk boerderij De Zuidpunt. Hier telen ze vollegrondsgroente, zoals andijvie, sla en koolsoorten; verse, onbespoten groenten, zo van het land. In de wei loopt een kudde schapen en op het erf scharrelen kippen, konijnen, twee varkens en een ezel. Wat deze plek bijzonder maakt, is dat het als zorgboerderij 4 dagen van de week dagbesteding biedt aan mensen uit voornamelijk de psychiatrische zorg. Voor iedereen is er een opdracht die past. De mensen worden positief  benaderd en krijgen hier structuur en vertrouwen.

Gasten zijn deze ochtend van harte welkom. Vanaf 9.45 uur is er inloop, er is koffie en thee met wat lekkers , de presentatie begint om 10.15 uur en de toegang is vrij.

De bussen van lijn 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk, halte Lunenburgplein.

Wanneer?
11 maart 2020 van 10.45 tot 12.00 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Slangenburg 3 (wijk Sterrenburg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.