Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Matinees bij Kunstmin

Matinees bij Kunstmin

Dit voorjaar betoverende Matinees bij Kunstmin 
In het nieuwe jaar presenteert Kunstmin elke eerste donderdag van de maand een matinee. Deze unieke muzikale middagvoorstellingen breken heerlijk de dag. Kaartjes zijn beschikbaar op www.kunstmin.nl en prijzen variëren van € 15,00 en € 17,50, inclusief consumptie.

  • 6 februari: Pocket Opera
    De mooiste operamuziek, in prachtige kostuums, vol passie gezongen. Beleef de persoonlijke duetten, aria’s en koorstukken in het Theatercafé van de Schouwburg. Bekende opera’s van Mozart, Verdi, Donizetti en Puccini worden afgewisseld met onbekend repertoire. De Pocket Opera bestaat uit: Esther Putter, Mitchell Sandler, Gerard Legeland en Caecilia Boschman.

  • 5 maart: Corrie van Binsbergen & Frederique Spigt
    Samen met Mark Nieuwenhuis en Tijmen Veelenturf maken Corrie van Binsbergen & Frederique Spigt de voorstelling ‘stukjes’ om je mee te nemen naar hun associatieve gedachtewereld. Een spektakel vol verhalen, poëzie, filmpjes, filosofische bespiegelingen, persoonlijke anekdotes en kleurrijke muziek. Een productie van twee rasechte theaterdieren in de Kleine Zaal in de Schouwburg.

  • 2 april: De Meisjes met de Wijsjes
    In het hun programma ‘MOERSTAAL’ willen De Meisjes met de Wijsjes het wel even hebben over ons land. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar ook waar het meest wordt geklaagd. Waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Zijn we direct of gewoon lomp? In hun eigen muzikale taal, onze ‘moerstaal’ zal deze vocalpopgroep je omverblazen en met een zonnige lach verlaat je de Kleine Zaal in de Schouwburg.
Wanneer?
Van 6 februari 2020 00.00 uur tot 2 april 2020 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.