Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ZINGO met Tim Akkerman (Live online)

ZINGO met Tim Akkerman (Live online)

Zanger en muzikant Tim Akkerman treedt woensdag 10 juni 2020 live online op vanuit De Oude School.

Tijdens ZINGO, een muzikale versie van bingo, brengt Tim Akkerman twaalf liedjes ten gehore. De volgorde waarin hij de liedjes speelt, wordt bepaald door middel van een soort bingo-trekking. Het theaterconcert is online te volgen. Toeschouwers ontvangen per e-mail een ZINGO-kaart. Wie als eerste alle vijf de liedjes op de ZINGO-kaart heeft afgestreept, wint deze avond van ZINGO. Na afloop van het gehele theaterconcert gaat Tim in gesprek met de winnaar in een live videochat.

Op 23 mei speelde Tim Akkerman voor de eerste keer ZINGO. Wegens succes speelt hij op woensdag 10 juni een geheel nieuwe versie. Kaarten voor ZINGO kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via www.live-online.nl

Tim Akkerman is al meer dan twintig jaar actief als zanger en muzikant. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band Di-rect. Sinds 2009 is hij als soloartiest actief. Vorig jaar was Tim Akkerman een van de deelnemers van het muzikale televisieprogramma De Beste Zangers.

Foto: Melissa Scharroo

Wanneer?
10 juni 2020 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Tim Akkerman
Locatie:
Online vanuit de Oude School
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.