Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fotoshoot door Louterfoto bij DOOR

Fotoshoot door Louterfoto bij DOOR

Nadat DOOR vorige week vrijdag een besloten testavond had om alles uit te testen voor de coronamaatregelen, beginnen ze deze week weer officieel met concerten en activiteiten voor publiek. Omdat er maar 30 mensen naar binnen mogen; is reserveren via de website verplicht!

Vandaag kun je gratis op de foto bij DOOR. De foto's worden gemaakt door Marianne Louter van Louterfoto. Na afloop kies je de mooiste uit en deze foto krijg je opgestuurd naar je mailadres. Op de foto met je huisdier mag ook!

Hoi, ik ben Marianne! Mijn stijl van fotograferen kun je spontaan en puur noemen. Ik stel je op je gemak en maak contact met wie jij bent. Heel natuurlijk maken we een praatje terwijl ik de foto's schiet. Mijn doel is om je zo puur en zuiver mogelijk vast te leggen, precies zoals jij bent. Foto's bewerk ik basic na, ik schiet ze in RAW (=zonder kleurbeheer) en bewerk achteraf de belichting en kleur. Ik photoshop je niet strak, ik wil graag dat je echt zoals je bent op de foto komt (uitzonderingen voor een pukkeltje maak ik wel).


Wat is DOOR?
DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief! opgegroeid in Spanje denken mensen vaak dat Juanfer sterk is beïnvloed door flamenco en andere volksmuziek maar niets is minder waar. De grootste invloed had de platencollectie van zijn ouders die vooral veel muziek uit de jaren zeventig bevatte.

Wanneer?
11 juni 2020 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.