Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ont­moet schrij­vers on­li­ne - Marijke Schermer

Ont­moet schrij­vers on­li­ne - Marijke Schermer

Bibliotheken ontvangen schrijvers online. Zij worden geïnterviewd en gaan in gesprek met de kijkers. Elke week een andere Nederlandse schrijver aan het woord.

Ontmoet Marijke Schermer
Marijke Schermer beschrijft in Liefde, als dat het is de vele versies van liefde: puberromantiek, vriendschap, lust tot de intensiteit van het moment. En ook de pijn die gepaard gaat met liefde. XX gaat met haar in gesprek over dit moderne verhaal met dit klassieke onderwerp. Schermer is toneel- en romanschrijver. In 2019 verscheen haar roman Liefde, als dat het is dat op de shortlist staat van de Libris Literatuur Prijs 2020.

NRC Handelsblad schreef over haar: ‘Ze is hard op weg een van de interessantste schrijvers van Nederland te worden.’

Klik hier om je aan te melden en kijk- en luister gratis mee!

Wanneer?
11 juni 2020 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
De bibliotheek Aanzet
Locatie:
Online
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.