Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Over Schapen enzo speelt online - Wat ik eigenlijk wil

Over Schapen enzo speelt online - Wat ik eigenlijk wil

Als jullie niet naar het theater kunnen komen, dan komt Over Schapen enzo gewoon online je huiskamer in!
Vandaag spelen ze voor jullie de online voorstelling ‘Wat ik eigenlijk wil’.

Een voorstelling over van alles willen, niet alles durven en een heleboel wensen. Afgelopen twee jaar toerden ze met deze voorstelling door het land. Een voorstelling met absurde scènes, breekbare liedjes, een hoopvolle boodschap en natuurlijk interactie met het publiek (chat interactie in dit geval!), zoals je misschien wel van hen gewend bent.

Nu spelen ze in drie kwartier de hoogtepunten van deze voorstelling, EN…. ze vullen dit aan met jullie eigen schapenfavorieten. Dus als jij een favoriet liedje of wat anders van hen weet, stuur een berichtje. Voor meer info, check  www.overschapenenzo.nl


Kaarten kosten €12,50 pst. en zijn verkrijgbaar via www.live-online.nl

Afbeelding: Over Schapen Enzo

Wanneer?
13 juni 2020 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Over Schapen Enzo
Locatie:
Online vanuit de Oude School
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.