Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ont­moet schrij­vers on­li­ne - Suzanna Jansen

Ont­moet schrij­vers on­li­ne - Suzanna Jansen

Bibliotheken ontvangen schrijvers online. Zij worden geïnterviewd en gaan in gesprek met de kijkers. Elke week een andere Nederlandse schrijver aan het woord.

Ontmoet Suzanna Jansen
Suzanna Jansen tekende het verhaal op van een jongen uit Syrië die door de oorlog zijn gewone leven ziet afbrokkelen en genoodzaakt is te vluchten. Hij moet alles achterlaten en een nieuw bestaan opbouwen. XX gaat met haar in gesprek over dit actuele onderwerp. Jansen werkte als reseacher voor documentaires van de VPRO en VRT. Later als correspondent voor het Belgische Dagblad De Morgen en als freelancer voor onder andere NRC Handelsblad, HP/deTijd en Opzij. Eerder schreef ze Het pauperparadijs, dat een onverwachte bestseller werd. De theatervoorstelling stond gepland voor deze zomer, maar is vanwege de huidige situatie helaas verplaatst naar 2021.

Klik hier om je aan te melden en kijk- en luister gratis mee!

Wanneer?
18 juni 2020 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
De bibliotheek Aanzet
Locatie:
Online
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.