Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hendrikse in DOOR

Hendrikse in DOOR

Vandaag is Hendrikse in DOOR
Hendrikse is de verzamelnaam van Rob Hendrikse, ook bekend als Fixxxman. Hendrikse omvat de muzikale, artistieke en grafische kant van Rob. Als muzikant Hendrikse brengt Rob tijdens zijn solo optredens grotendeels eigen geschreven liedjes en wat naar eigen stijl omgebouwde classics.

Als Fixxxman ligt de focus meer op eigen bewerkingen van (blues)classics en een paar eigen nummers. Rob speelde sinds 2009 meer dan 900 shows in binnen- en buitenland, tourde door Zwitserland en speelde de afgelopen jaren samen met o.a. Bas Paardekooper, Rob Orlemans, Cindy Peress (USA), Dilana Smith (USA/ZAF), Steve Payne (UK), Robert Smith, Ron Baggerman, Ron ‘El Kroppo’ Krop en nog vele anderen. Met zijn band Hendrikse Xperience is Rob ook de vaste begeleidingsband van Steve Payne (UK), tijdens optredens in Nederland. Ook speelt Rob nog in zijn bands Rough ‘n Ready (Classic Rock), 3 Chords Down XXXL (Acoustic Blues, Rock, Pop) en Hendrikse Xperience (Blues Rock).

Aanvang: 20:15 tot 21:15 uur en 21:45 tot 22:45 uur
Entree: pay what you want

Als het optreden begint, dan gaan de deuren dicht en kun je niet meer naar binnen.
Reserveren is verplicht.

Na het optreden van de 1ste sessie is er helaas geen tijd om te blijven hangen. Alles wordt dan schoongemaakt voor sessie 2. Wil je toch heel graag blijven, bestel dan ook je ticket voor de 2e sessie. Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk mensen blij maken en laten deelnemen aan onze shows.


Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
19 juni 2020 van 20.15 tot 21.15 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.