Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De zomerDOOR: The Grey Pants en Xander & Ludo in DOOR

De zomerDOOR: The Grey Pants en Xander & Ludo in DOOR

Vandaag zijn  The Grey Pants + Xander & Ludo in DOOR

The Grey Pants
Henk Koorn (Hallo Venray) en Elke van Zevenbergen vormen samen een charmant project waarin beide songwriters de ogenschijnlijke onbenulligheden des levens uitvergroten tot mooie luisterliedjes. Het geluidspalet is beperkt gebleven: een ritmebox, gitaar en twee stemmen. Ondanks deze simpele ingrediënten huist in ieder liedje een specifiek karakter en verhaal. Het eerste album van dit duo verscheen in 2018 in eigen beheer, afgelopen oktober verscheen het tweede album op het befaamde Excelsior label.

Xander en Ludo (voorprogramma)
De liefde voor hun prachtige vrouwen en muziek bracht de heren bij elkaar. Ludo heeft altijd een innerlijke drive gehad voor vrijheid en volledige onafhankelijkheid. De natuur geeft hem oneindig inspiratie en innerlijke rust. Daarom vind je hem overdag buiten zodat hij zoveel mogelijk tijd aan muziek kan spenderen. Xander van Dijck verzamelt de inspiratie voor zijn songs uit de liefde, reizen en kleurrijke mensen om hem heen. Altijd positief maar tegelijkertijd melancholisch. Vanavond delen zijn samen hun energie live op het podium. Geen concessies maar een pure luisterervaring.

Reserveer snel je ticket voor deze unieke en intieme avond vol luistermuziek, want er is maar plek voor 30 bezoekers!

Aanvang: 20:00 tot 23:00 uur

Entree: pay what you want

Reserveren is verplicht.

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk mensen blij maken en laten deelnemen.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
26 juni 2020 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.