Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fakeshow 6 (online)

Fakeshow 6 (online)

The Fake Show
Het culturele programma Fake Show #6 is te zien op zaterdag 27 juni 2020 met een livestream vanuit het culturele ontmoetingscentrum DOOR. Deze editie zijn te horen en zien: Bart Rombout, Vera Baldé, Teaniemen, Josse Kok, The Greenie Bro’s, Arjan Loeve, Edwin Brienen, Ajay, Yuri Landman, Geert Teekens, Stefan van den Hout, Peter vd Linden, Diane Plays Louder!

Via www.fakemagazine.nl. zijn de (oude) afleveringen van The Fake Show terug te zien en is er plaats voor extra interviews en concert- en cd-recensies.

Aanvang: 15:00 via facebookWaar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
27 juni 2020 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.