Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Joodse muziek live vanuit de Trinitatiskapel

Joodse muziek live vanuit de Trinitatiskapel

Vanmiddag wordt er bijzonder mooie Joodse muziek uitgevoerd in de sfeervolle Trinitatiskapel. Het concert wordt verzorgd door:

  • pianist, Jan Peter Teeuw,
  • klarinettist, Peter Koetsveld en
  • violiste, Alisa van Dijk.

Er klinkt muziek van beroemde Joodse componisten en u hoort prachtige sfeervolle Joodse muziek.

Alisa, Jan Peter en Peter hebben veel affiniteit met Joodse muziek. Ze concerteren regelmatig met elkaar.

Alisa en Peter studeerden allebei aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en zijn beiden werkzaam als uitvoerend musicus. In april 2018 mocht Alisa in Dordrecht als soliste optreden bij de Yad Vashem herdenking.

Jan Peter is naast organist en pianist werkzaam als componist en dirigent. In 2017 heeft hij een prachtig kerstoratorium 'De Belofte Vervuld" gecomponeerd.

De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor Joodse muziek. U kunt deze middag ook genieten van solo's en samenspel van de musici op vleugel, viool en klarinet. De aanvang van het concert is 15:30 uur. U kunt het live stream concert live volgen op www.youtube.com/user/janpeterteeuw.

Foto: Alisa van Dijk

Wanneer?
27 juni 2020 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Alisa van Dijk
Locatie:
Online, zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.