Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dichtbeideklank in DOOR: Nieuwe vrijheid

Dichtbeideklank in DOOR: Nieuwe vrijheid

Na een aantal onlinesessies mogen ze weer op het podium in DOOR! Elke laatste zondagmiddag van de maand staat het Dordtse collectief Dichtbeideklank in DOOR met een verrassend programma vol woordkunst, improvisatie en muziek. Op zondag 28 juni is het dus weer tijd voor DichtbeiDOOR!

Iedere maand laat Dichtbeideklank zich inspireren door een thema. Deze maand is dat "Nieuwe vrijheid". Dat kan alle kanten op gaan. En dat gaat het ook. Dichters Peter M. van der Linden, Merel Meijers, Jaime Quant, Jacoline de Heer, Kees-Jan Visser, Wessel Klootwijk en Yoni Bouma en gitarist Arjan Loeve laten het namelijk graag over aan het moment, de wisselwerking en het mooie toeval. Ieder in hun eigen stijl en taal. Vormvast en vrij.

Reserveer snel je ticket, want er is maar plek voor 30 bezoekers!

Entree: pay what you want

Reserveren is verplicht.

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk mensen blij maken en laten deelnemen.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
28 juni 2020 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.