Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerconcerten Dordrecht - Openingsconcert PelgrimTrio

Zomerconcerten Dordrecht - Openingsconcert PelgrimTrio

Vandaag vindt het 'openingsconcert met het PelgrimTrio' plaats.

Het eerste concert wordt verzorgt door Thea Rosmulder (klarinet), Karin Dolman (viool/altviool) en Caecilia Boschman (piano) met de prachtige klanken van Max Bruch, Eric Ewazen, Peter Schickele en Astor Piazzolla.

Voor de avondconcerten wordt een bijdrage van 10,- euro per bezoeker gevraagd, maar meer mag natuurlijk ook!

Het concert van 19:30 - 20:30 uur is vol, daarom is er een 2e concert van 21:00 - 22:00 uur.

Kaarten zijn te reserveren via de website. vol=vol


Zonnige klanken in de Trinitatiskapel
Deze zomer zal kamermuziek met een gouden gloed klinken in de middeleeuwse kapel van de Heilige Drie-eenheid in de Vriesestraat te Dordrecht. De grauwsluier van Corona wordt afgeworpen en in de intieme kapel zal voor een klein maar select publiek prachtige muziek door musici van velerlei pluimage ten gehore worden gebracht.

De Trinitatiskapel (met gastheer Jan Lokhorst) stelt de Laatgotische Zaalkerk ter beschikking voor musici om concerten te geven. Maximaal 30 personen kunnen naar deze concerten komen luisteren.

De middagconcerten (17.00 – 17.45 uur) worden verzorgd door muziekstudenten en goede amateurs en de avondconcerten(19.30 – 20.30 uur) door professionele musici. Bij veel belangstelling kunnen concerten herhaald worden (bijvoorbeeld dezelfde avond van 21.00 - 22.00 uur of op een andere datum).

Wanneer?
3 juli 2020 van 21.00 tot 22.00 uur
Organisator
Karin Dolman
mail@zomerconcertendordrecht.nl
Locatie:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.