Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De zomerDOOR: Renton Jules

De zomerDOOR: Renton Jules

Renton Jules is een dynamisch viertal uit Antwerpen rond singer-songwriter Geert Laenens, dat met zijn muziek ongegeneerd op je ziel mikt. Heldere indie popsongs met slimme arrangementen, melodieën die zich schaamteloos in je achterhoofd nestelen, en vooral: een bijzondere stem die je doorheen verhalen over leven en liefde gidst. Laenens observeert, benoemt en bezingt de dingen die ons al te vaak ontglippen door de alledaagse sleur.

Dit voorjaar bracht de band A Little Souvenir uit: 9 nummers met een verfijnde sound - soms ingetogen, soms contemplatief, bij momenten ronduit explosief, maar altijd beheerst en gevoelig gebracht - Denk Wilco, Andy Shauf, Avi Buffalo. Tekstueel gaat het van intieme persoonlijke verhalen - het meeslepende We Are Lost, opgedragen aan een overleden familielid - naar een kritische blik op de hedendaagse tijdsgeest in Mindset, tot aan melancholische mijmeringen over een vluchtige liefde in afsluiter en titeltrack A Little Souvenir. Recht uit en recht naar het hart.

Aanvang sessie 1: 20:30 | Reserveren verplicht via eventbrite
Aanvang sessie 2: 21.45 | Reserveren verplicht via eventbrite

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Wanneer?
3 juli 2020 van 20.30 tot 23.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.