Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film ‘Indivisible'

Film ‘Indivisible'

De film ‘Indivisible’ van distribiteur New Faith Network, wordt vandaag nogmaals worden vertoond.
(Op vrijdag 3 juli is deze film in première gegaan in The Movies.)

Met een sterk, geloofsgetrouw huwelijk zijn de Turners klaar om hun roeping te volgen: God, hun familie en het land dienen. Vers van het seminarie en de opleidingstraining in het leger komt Chaplain Turner samen met zijn gezin aan in Fort Stewart. Nog voordat de Turners zich in hun nieuw huis kunnen installeren, wordt Darren ingezet in Irak. Heather blijft alleen zorgen voor hun drie jonge kinderen en helpt ook de families van de andere ingezette soldaten. Ondanks de wens om verbonden te blijven met hun geliefden, eist de harde realiteit van de oorlog dagelijks een tol.

De film komt nieuw uit in Nederland (New Faith Network). In Dordrecht vieren we het premièrefeest op uitnodiging van de stichting Missie Dordt en boekhandel Present in samenwerking met The Movies.

De ticketprijs van € 11,00 is inclusief een drankje na afloop.
Meer informatie en tickets: www.themoviesdordrecht.nl/films/indivisible

Wanneer?
8 juli 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies, Missie Dordt en boekhandel Present
Locatie:
Nieuwstraat 60-62
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.