Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Exclusief concert Dordrechts Kamerorkest

Exclusief concert Dordrechts Kamerorkest

Zaterdag 11 juli is het Dordrechts Kamerorkest na maanden weer live in de binnenstad van Dordrecht te horen! Na een onwerkelijke periode van afwezigheid op het podium verwelkomen de musici van het Dordrechts Kamerorkest graag weer publiek voor een heel bijzonder concert m.m.v. Drechtsteden Jeugdorkest, sopraan Wendy Roobol en het jonge blokfluit-talent Christiaan Blom. Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach, Vasks, Vivaldi en Sammartini.

Gezondheid en veiligheid van het publiek en musici staan altijd voorop
 Er is voor dit concert een protocol opgesteld waarin duidelijke richtlijnen staan hoe publiek, musici en vrijwilligers 1,5 meter afstand kunnen houden. In de kerk is slechts ruimte voor 100 concertbezoekers en de eerste kaarten zijn al verkocht. Uitgebreide informatie over dit protocol: www.dordrechtskamerorkest.nl

Een kaartje inclusief consumptie kost minimaal 25 euro. Musici rekenen op uw extra steun na een verloren seizoen en zien u graag in de zaal. Kaarten zijn alleen online en niet aan de deur te koop!

Kaartverkoop en bestellen: geef je naam of namen, aantal kaarten en gewenste bijdrage (25 euro of meer) door per mail aan dkopenning@gmail.com. Wacht op een bevestigend betaalverzoek, betaal online en je hebt een kaartje bemachtigd.

Foto: Jan Koorneef - Dordrechts Kamerorkest

Wanneer?
11 juli 2020 van 20.30 tot 21.30 uur
Organisator
Dordrechts Kamerorkest
Locatie:
Wilhelminakerk, Blekersdijk 41
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.