Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gaming: 24-hour gaming tour (Jongeren)

Gaming: 24-hour gaming tour  (Jongeren)

De grootste sociale meet-up van Animal Crossing die je tot zover hebt gezien! Voor het goede doel gaan wij 24 uur lang live gamen op verschillende locaties in Dordrecht met toffe interactieve programma’s, challenges en bijzondere gasten.

Alle opbrengsten van de dag gaan naar de Autisme Experience.

Tijdens dit event zijn er drie routes uitgestippeld waar je andere spelers kan ontmoeten, je eiland kan laten zien en worden er prijzen uitgereikt aan de mooiste eilanden!

Meer informatie en aanmelden via de website

Wanneer?
Van 11 juli 2020 12.00 uur tot 12 juli 2020 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.