Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Online schilderworkshop: De frottage techniek

Online schilderworkshop: De frottage techniek

Wil je deze zomer thuis zelfstandig en in je eigen tempo een interessante schildertechniek leren toepassen?
Volg dan de online schilderworkshop waarbij "de frottage techniek" wordt behandeld. Frottez is een Frans werkwoord en betekent in het Nederlands "wrijven'. Bij deze online workshop maak je kennis met bijzondere afdruk technieken waarmee je, door de juiste toepassing van dekkende en transparante verflagen, levendige ondergronden kunt creëren. De frottage techniek wordt door Bart van der Bom in een instructie film gedemonstreerd.

Vervolgens ontvang je in deze instructiefilm aanwijzingen om over de gefrotteerde ondergrond een geslaagd schilderij te maken met als thema "mooie herinneringen". Je krijgt aanwijzingen over het maken van een goede en samenhangende compositie. Ook krijg je advies over het kleurgebruik en over de licht/donker werking.

Je kunt tot zaterdag 29 augustus 2020 aan je schilderij werken. Uiterlijk zaterdag 29 augustus 2020 stuur je een foto van je schilderij naar bartvanderbom@online.nl Op dinsdag 1 september 2020 ontvang je een film van de bespreeksessie, waarin je schilderij besproken wordt en waarbij je tips en tops ontvangt met betrekking tot je schilderij. In de bespreekfilm worden ook de schilderijen behandeld van de andere deelnemers aan deze workshop. Je leert veel van de bespreking van deze schilderijen.

Dus heb je zin om komende zomer een nieuwe techniek te leren en wil je thuis een goed schilderij maken?
Vind je het interessant om persoonlijke feedback op je schilderij te ontvangen en ben je ook benieuwd naar de schilderijen van andere deelnemers aan deze workshop? Schrijf je dan in. (De eerste 30 deelnemers/inschrijvingen betalen namelijk € 20,00 voor deze workshop in plaats van € 25,00.)

Wanneer?
Van 22 juni 2020 00.00 uur tot 15 juli 2020 00.00 uur
Organisator
Barteljee / Bart van der Bom
Locatie:
thuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.