Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerconcerten Dordrecht - Terzet

Zomerconcerten Dordrecht - Terzet

Terzet is een muziekstuk voor drie muzikanten. De zussen Ovcharova, beiden violist, spelen samen met Emlyn Stam. Voor de hand was geweest wanneer ze het beroemde Terzet van Dvorak hadden gespeeld, maar ze komen met twee grote virtuoze stukken naar Dordrecht. En wel van de Belgische componist Ysaÿe en de Hongaarse Kodály!

Voor het concert wordt een bijdrage van 10,- euro per bezoeker gevraagd, maar meer mag natuurlijk ook!

Kaarten zijn te reserveren via de website. vol=vol


Zonnige klanken in de Trinitatiskapel
Deze zomer zal kamermuziek met een gouden gloed klinken in de middeleeuwse kapel van de Heilige Drie-eenheid in de Vriesestraat te Dordrecht. De grauwsluier van Corona wordt afgeworpen en in de intieme kapel zal voor een klein maar select publiek prachtige muziek door musici van velerlei pluimage ten gehore worden gebracht.

De Trinitatiskapel (met gastheer Jan Lokhorst) stelt de Laatgotische Zaalkerk ter beschikking voor musici om concerten te geven. Maximaal 30 personen kunnen naar deze concerten komen luisteren.

De middagconcerten worden verzorgd door muziekstudenten en goede amateurs en de avondconcerten door professionele musici. Bij veel belangstelling kunnen concerten herhaald worden.

Wanneer?
25 juli 2020 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Karin Dolman
mail@zomerconcertendordrecht.nl
Locatie:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.