Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ladiesrun Dordrecht - Ren voor haar leven

Ladiesrun Dordrecht - Ren voor haar leven

Vandaag vindt de vijfde editie plaats van Ren voor haar leven!
Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

Het start- en eindpunt van de ladiesrun is op Dorp De Hoop, aan de Provincialeweg 70. Dorp De Hoop is de plek waar veel cliënten van De Hoop verblijven en herstel vinden. Op 10 oktober zullen we je hier meer van laten zien en beleven.

Parcours
Tijdens het hardlopen kom je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km.

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons nieuwe hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!


Programma (ovb):

08:30 – 09:15 uur           ontvangst deelneemsters

09:15 uur                        welkomstspeech en kort getuigenis cliënte De Hoop

09:40 uur                        warming-up voor deelneemsters 10 km

09:45 uur                        startsein deelneemsters 10 km

09:55 uur                        warming-up voor deelneemsters  5 km

10:00 uur                        startsein deelneemsters 5 km

10:15 – 11:15 uur           finish deelneemsters

10:15 – 11:45 uur           mogelijkheid om te douchen

11:15 uur                        prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst

tot 12:00 uur                  nagenieten met vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie naar keuze


Inschrijfgeld
Om mee te kunnen doen betaal je € 12,50 inschrijfkosten. De inschrijfkosten betaal je direct bij je inschrijving. Na betaling is je inschrijving definitief.

Wat krijg je voor die € 12,50 inschrijfkosten?
Een super leuk en gezellig event! Een goed georganiseerde ochtend: gratis parkeren en na afloop de mogelijkheid om te douchen. Na afloop staat er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar. Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen we kwetsbare vrouwen helpen uit de prostitutie te stappen. Samen een hart voor prostituees! Als dank voor jouw inzet krijg je een mooie medaille en een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Naast het inschrijfgeld, ren je een mooi bedrag bij elkaar voor het goede doel. Meer informatie en inschrijven op de website

Foto: Vrouwen lopen voor Vrouwen - Eerdere editie van de Ladiesrun

Wanneer?
10 oktober 2020 van 08.30 tot 12.00 uur
Organisator
Vrouwen lopen voor Vrouwen
info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl
Locatie:
Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.